Blog


  Renate
25 juli 2018
Deventenaar Clenn is al vanaf zijn zestiende aan het werk. Van oorsprong Automonteur, maar werkt nu al een tijd als Elektromonteur bij Zonneplan. Iedere dag rijdt hij richting zijn loods in Zwolle, waar hij met twee collega’s uit Zwolle de huizen van zonnepanelen voorziet. ”Er is 1 regel: in de bus wordt niet gepraat over voetbal.”
Lees verder nog 418 woorden

  Ylona Ruiter
11 juli 2018
Tijdens sollicitatiegesprekken wordt mij vaak de vraag gesteld: ‘Waarom denk jij dat ik bij Zonneplan moet gaan werken?’ Er is maar één antwoord dat ik kan bedenken en dat is: Waarom zou je NIET bij Zonneplan willen werken?
Lees verder nog 807 woorden

  Renate
11 juni 2018
Zonnepanelen zijn hot! Steeds meer huizen in Arnhem zijn versierd met deze duurzame energie-opwekkers. Maar wie zijn de mannen achter deze panelen? Wij spraken met Ali, één van de Elektromonteurs van Zonneplan. “Het is heel dankbaar werk!”
Lees verder nog 410 woorden

  Robbert
17 november 2017
Zonneplan is bekroond met een Zilveren FD Gazelle Award. Op 16 november 2017 vond de uitreiking plaats te Deventer in de categorie middelgroot. Het bedrijf is hiermee voor het derde jaar op rij één van de drie snelst groeiende bedrijven. Elk jaar worden per regio de snelst groeiende bedrijven onderscheiden door het Financieel Dagblad (FD).
Lees verder nog 241 woorden

  Ylona Ruiter
11 juni 2016
Afgelopen zaterdag stonden wij met maar liefst 31 collega’s aan de start van de Business Run als onderdeel van het jaarlijkse Halve Marathon Festival in onze eigen stad Zwolle. Wat een feestje was dat!
Lees verder nog 330 woorden

  Anne de Vos
6 april 2016
De wereld verandert. Verbindingen worden sneller, apparaten worden slimmer. Innovaties komen steeds sneller binnen handbereik voor iedereen. En toen was er LoRa. Vanaf deze weekt maakt Zonneplan LoRa toegankelijk voor de Zwolse binnenstad.
Lees verder nog 255 woorden

  Ylona Ruiter
18 november 2015
Zonneplan is winnaar van de FD Gouden Gazelle Overijssel. Op 17 november 2015 vond de uitreiking plaats in Apeldoorn. Zonneplan mocht deze avond de Gouden FD Gazellen Award in ontvangst nemen als winnaar categorie klein en is hiermee het snelst groeiende bedrijf van Overijssel. Elk jaar worden per provincie de snelst groeiende bedrijven onderscheiden door het Financieele Dagblad (FD).
Lees verder nog 238 woorden