Het Zinderende Z feest

Wees creatief en verkleed je in 'iets' met een Z en kom naar onze Zinderde Zonneplan borrel.

Klantenservice laat je zinderen

Klantenservice is op deze avond aan zet! De hele avond zal in het teken van de letter Z staan. De aankleding van deze avond, de hapjes en de drankjes zullen allemaal met de letter Z beginnen. Ook zouden wij het super tof vinden als jij je in 'iets' met een Z verkleed. Dit wordt vast nog een hele uitdaging😉

Locatie

Onze tweewekelijkse themaborrels vinden altijd plaats in onze eigen Z-Lounge op de vierde verdieping tenzij uitdrukkeljk anders vermeld wordt.

Medemogelijk gemaakt door:

Deze borrel wordt georganiseerd door onze afdeling Klantenservice. Elke twee weken zet een afdeling of groep mensen een stap extra om onze borrels meer inhoud en vermaak te geven. Zodat we echt met elkaar bezigzijn. Het is dus altijd veel meer dan een VriBo!

Dresscode

We verwachten van je dat jij je best doet om jezelf in 'iets' te verkleden met een Z. Ter inspiratie kan je als Zonnestraal, Zonnestrijder, Zeemeermin, Zonnebloem of Zanger gaan.

Kosten

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden. Behalve dat elke Zonneplanner zijn eigen drankjes via een app registreert.

Aanmelden

Meld je voor 6 februari voor 12 uur aan zodat we weten hoeveel Z hapjes we kunnen gaan inkopen!

Vragen?

Wil je iets kwijt of heb je een vraag? Stuur je mail naar jobs@zonneplan.nl en we helpen je verder.

feb 8
vrijdag, 8 februari 2019
Vanaf 17:30
Z- Lounge
Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Heb je deze evenementen al gezien?

Laracon Online 2019

woensdag, 6 maart 2019